Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

5-1.... μόνο το αποτέλεσμα τα λέει ολα

Η ΑΟΚΑΡΑ μας μόνο μέσα στην έδρα της μπορεί να αποδείξει τι ομάδα είναι..... Το αποτέλεσμα με την ομάδα της Καρδίτσας δείχνει ποιος είναι ο άρχοντας στην Β' εθνική....
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Η εντυπωσιακή νίκη της Καβάλας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (5-1) έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας.

H Καβάλα συνέχισε με καλές εμφανίσεις και επιτυχίες την πορεία της τη φετινή σεζόν. Οι μακεδόνες συνέτριψαν με 5-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και έπιασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον Ατρόμητο, την ίδια ώρα που η αντίπαλος τους συνεχίζει να φλερτάρει με τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 4' ο Σουλτανίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Σαπάνης, που ευστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ.
Ο ίδιος παίκτης έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρέλλα στο 24', ενώ ο Μπάρμπας στο 53' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαπάνη ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 62' με πέναλτι του Μπουντούρη, όμως η Καβάλα δεν είχε πει την τελυταία της λέξη. Ο Σουλτανίδης στο 83' ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ και ο Κάλαϊτζιτζ με δυνατό σουτ στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό 5-1.