Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Σεζον... 2009-2010...

Μέχρι τώρα οι παίχτες που άφησαν την ομάδα μετά απο κοινή λύση των συμβολαίων τους:
Βουρεξάκης, Τάτσης, Ταραχούλσκι, Σαπάνης, Χατζηπαντελίδης, Μπόζακ και η λίστα σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη.
( Ο Γεωργίου επέτρεψε στην ομάδα του τον ΠΑΟΚ απ' όπου τον είχαμε δανειστή...)

Φημολογίες:
Ο ΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 24χρονο επιθετικό Ρόι Κοντού ο οποίος αγωνίζεται στην Αμιάν.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μίλησε στο Sportnet και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον πελάτη του, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμποντας στις αρχές Ιουνίου για εξελίξεις. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Καβάλα, όμως δεν θα σας πως τίποτα περισσότερο για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε περισσότερα. Πάντως έχουμε και άλλες προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης» μας επεσήμανε ο Αντρέας Χόφμαν.

Ο Κοντού έχει φέτος 34 συμμετοχές με την Αμιάν και έχει σκοράρει επτά τέρματα. Το συμβόλαιο του λήγει με την γαλλική ομάδα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Μποβέ και Μετζ.

Ο Σωτήρης Λεοντίου έχει μπεί στο στόχαστρο της ομάδας μας. Ο παίχτης είναι του ΠΑΟ που έχουμε καλές σχέσεις.

Nωρίς θα ξεκινήσει φέτος η Καβάλα την προετοιμασία της. Το πρώτο ραντεβού της ομάδας, είναι στις 22 Ιουνίου. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί σε δύο βασικά στάδια. Το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και το δεύτερο στο εξωτερικό. Η χώρα και το μέρος ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αφού ακόμη εξετάζονται οι προτάσεις από τα διάφορα προπονητικά κέντρα και η τελική απόφαση θα παρθεί, όταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σταύρος Ψωμιάδης, δει από κοντά τις εγκαταστάσεις.